Nationale Aandrijftechniekdag

Digitalisering in de Aandrijftechniek, geen ontkomen meer aan!

Let op: de aanmeldmogelijkheid sluit op dinsdag 6 oktober om 11.00 uur!

Er verandert veel binnen de wereld van de aandrijftechniek. Deze van oudsher mechanische hardware markt transformeerde de afgelopen jaren al richting de automatisering maar gaat nog verder veranderen de komende jaren richting software en digitalisering. Wat staat de engineer te wachten bij de machinebouwers, bij de eindklant en bij de toeleveranciers?

Op 6 oktober 2020 van 13:00 tot 16:00 uur praten we jou als engineer, zowel mechanisch, elektro als software, bij in interactieve sessies van 20 minuten. Aan bod komen onder meer subthema’s als de verschuiving van hardware naar software, standaardisatie en online configuratie, remenergie benutten van kleine aandrijvingen, elektrificatie mobiel en maritiem, normering cyber security, cloudservices, conditiebewaking en preventief onderhoud, 3D printing in de aandrijftechniek en meer. 

Wil jij kennis opdoen over de digitalisering binnen de aandrijftechniek? Meld je dan nu aan voor de eerste (digitale) Nationale Aandrijftechniekdag. Binnen 3 uur is jouw kennis weer op peil.

AANMELDEN VOOR DE NATIONALE AANDRIJFTECHNIEKDAG

 

event registratie
 event registratie