Overzicht presentaties & speeddates

Op vrijdagmiddag 14 oktober organiseren we de Agrifirm carrièredag! Voor iedereen die wil werken aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Wordt Agrifirm misschien wel jouw toekomstige werkgever?


Presentatie-overzicht

Graag nodigen we jou uit om op een laagdrempelige, informele manier kennis te maken met Agrifirm. Tijdens deze middag willen wij jou een goede indruk van Agrifirm als werkgever geven; wie we zijn, wat we doen, waar we voor staan en wat de mogelijkheden zijn. 
 

Presentatie: Supply Chain als basis op het boerenerf

Bij Agrifirm beheren we onze gehele Supply Chain zelf, van de inkoop van grondstoffen tot het eindproduct bij de boer op het erf. Dagelijks wordt er intensief samengewerkt tussen productie, techniek, planning & transport, klantenservice, inkoop, operations en Health & Safety (HSE). Samen streven zij naar de beste service voor onze klanten. Ben jij benieuwd wat hier allemaal achter zit? Sluit je dan aan bij de presentatie van Charles Willemsen.

 

Presentatie: Hoe kunnen boeren weer boeren?  

Snel veranderende wet- en regelgeving, de toenemende druk vanuit de maatschappij, het veelal dunne verdienmodel en de uitdaging om te schakelen naar (meer) circulaire en duurzame vormen van landbouw vragen om visie, lef en keuzes. Exlan advies helpt boeren om te kunnen boeren. Dit doen we door agrarische ondernemers te helpen aan een duurzaam perspectief. Ons team is gespecialiseerd in:

  1. Mest en Mineralen wetgeving, stikstofperspectief, GLB
  2. Bedrijfsontwikkeling
  3. Ondernemerscoaching
  4. Juridisch advies

Jeannette Kapteijn, Directeur Exlan, vertelt je er alles over tijdens deze presentatie. 

 

Presentatie: Hoe helpt digitalisering de boer? 

Om vooruitstrevend te kunnen blijven, werken we bij Agrifirm met de meest innovatieve systemen en technieken. Wij zien digitalisering niet als een kostenpost, maar als onderscheidend vermogen. Graag vertellen we meer over de domeinen binnen onze IT afdeling (intern gericht) en hoe dit zich verhoudt tot onze Digital afdeling (extern gericht), waar we digitale oplossingen ontwikkelen voor onze klanten. Met deze data-gedreven oplossingen ontwikkelen we intelligentie voor de boer. Dit geeft de boer de mogelijkheid om, onder andere, zijn of haar bedrijfsrendement te optimaliseren. Wat zijn onze uitdagingen en kan jij hieraan bijdragen? Irene Nijmeijer, Product Owner Digital – Monogastric and Data Science, presenteert: 'Hoe helpt digitalisering de boer?'

 

 

Presentatie: Klimaatvriendelijke, circulaire oplossingen

In het innovatieteam van Agrifirm ontwikkelen we klimaatvriendelijke, circulaire oplossingen voor een verantwoorde voedselketen. Boeren zijn een belangrijk onderdeel van die oplossing. Daarom staat een eerlijk verdienmodel voor de boer centraal en werken we samen met hen, universiteiten, start-ups en scale-ups aan nieuwe ontwikkelingen. Dat doen we in kleine teams, waarbij we alles met veel vrijheid en verantwoordelijkheid van a tot z oppakken. We onderzoeken, testen, maken fouten, groeien en vieren successen. Spreekt die manier van werken jou aan? Dan vertel ik, Annelies ten Wolde (Marketing Manager Innovatie) je graag meer over werken in het innovatieteam van Agrifirm. 

Naast presentaties bijwonen kun je ook speeddaten met collega's van verschillende afdelingen. Als je je aanmeldt, zie je de lijst met speeddate-mogelijkheden. 

 

> Aanmelden

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren