Ambassadeursbijeenkomst

Als gewaardeerd lid van het ambassadeursnetwerk van Leiden Congresstad nodig ik u hierbij van harte uit voor de ambassadeursbijeenkomst op woensdag 10 november vanaf 15.30 in Naturalis Biodiversity Center.

Na een zware periode voor de congresmarkt staan er gelukkig weer veel mooie congressen en wetenschappelijke verenigingsdagen gepland in Leiden. We hebben in 2022, het jaar dat Leiden European City of Science is, meer congressen in de boeken dan ooit tevoren! Om jullie allen hartelijk te danken voor jullie bijdrage aan het netwerk en om nieuwe ambassadeurs te verwelkomen, bieden we een wetenschappelijk hoogstaand programma met als thema:

Wetenschap in Leiden – verleden, heden en toekomst

Want Leiden hééft niet alleen wetenschap, Leiden is wetenschap! We blikken terug en kijken vooruit met Wim van Saarloos van het Leidse Lorentz Center, waar wetenschappelijke ideeën al bijna 25 jaar werkelijkheid worden. Dimitris Koureas (Naturalis) neemt u mee in DISSCO, een wereldwijde standaard voor wetenschappelijke collecties en de rol van onze host Naturalis hierin. Lucien Geelhoed (intendant van Leiden2022) heeft de internationale pers-primeur van het bijzondere jaar 2022 eerder op de dag en laat u in onze bijeenkomst interactief ervaren hoe heel Leiden aan staat. Nog voordat de film van Jan van IJken - op het raakvlak van kunst en wetenschap - in première gaat, wordt de middag afgesloten met een uniek kijkje in de onzichtbare wereld van leven microscopisch plankton.

Afsluitend is er een mogelijkheid om uw mede-ambassadeurs te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij zijn verplicht om bij binnenkomst uw coronatoegangsbewijs en ID te controleren.
Zorg daarom voor een geldige QR-code in de CoronaCheck app, of een uitgeprinte QR-code. Binnen gelden er verder geen aan corona gerelateerde restricties.

Via deze website kunt u uw aanwezigheid aangeven en het programma van de middag bekijken.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren