Algemene Vergadering

 

Wij nodigen u van harte uit om samen met uw partner en/of bedrijfsopvolger de Algemene Vergadering van coöperatie AR bij te wonen. Deze vergadering vindt plaats op donderdag 13 april 2023 in Hotel Van der Valk in Duiven.

Het programma van de avond, inclusief de agenda van de vergadering en de notulen van de Algemene Vergadering van 12 april 2022 treft u hierbij aan.

Op de agenda staat een aantal formele agendapunten, waaronder de vaststelling van de jaarrekening en de bestuursverkiezing. 

AFSCHEID ALEX REINDERS
Bestuurslid Alex Reinders is aftredend. Na het officiële gedeelte is er voldoende  gelegenheid om afscheid van hem te nemen en onder het genot van een hapje en drankje bij te praten met uw collega’s, bestuur, directie en medewerkers van AR. Het bestuur stelt voor om Eugène Krabbenborg als zijn opvolger te benoemen.

SPREKERS
Na het formele deel laten Rob Urgert en Joep van Deudekom u op vermakelijke wijze zien dat u in uw leven heel veel keuzes maakt. Sommige van die keuzes zijn helemaal niet zo zuiver en weloverwogen als we geneigd zijn te denken. Tijdens een vermakelijke sessie leert u hoe u valkuilen kunt vermijden. Bekijk hier de teaser.

ONTVANGST
Vanaf 19.15 uur ontvangen wij u graag bij Hotel Van der Valk Duiven. Het officiële programma begint om 20.00 uur. Klik hier voor meer info.

AANMELDEN
In verband met de voorbereidingen en het mogelijk maken van het ter vergadering uitbrengen van uw stem is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor
woensdag 5 april.
 U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Graag tot ziens in Duiven!
Bestuur en directie coöperatie AR

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren