Innovation and business mission  'Secure and digital Industrie 4.0' in Bayern

Innovation and business mission 'Secure and digital Industrie 4.0' in Bayern

Innovatie en Business missie 'Secure and Digital Industry 4.0' aan Beieren

12 - 14 Maart | IHK Akademie, Neurenberg

 

Industrie 4.0 is de focus van de IPEC in Neurenberg. Aan bod komen zogenaamde edge-analytics en machine-analytics. Naast een keynote over Cybersecurity zal er aandacht besteed worden aan AI, cloud applicaties en Digital Twins. Deze beurs is vooral interessant voor Cybersecurity bedrijven die actief zijn in het industriële domein, of voor automatiseerders, software developers en dienstverleners voor de industrie.

InnovationQuarter is voornemens om aansluitend op de IPEC een Duits-Nederlands forum over Cybersecurity voor Smart Industry te organiseren in samenwerking met het Sicherheitznetzwerk München. Dit forum biedt cybersecurity-experts in de maakindustrie de gelegenheid om kennis te delen met ondernemers. Daarop volgen matchmaking-sessies en een bedrijfsbezoek. 

Programmering

12 maart: pre-event voor internationale ondernemers op de IPEC

13 maart: IPEC

14: Duits Nederlands cybersecurity forum + bedrijfsbezoek

Voor meer informatie over de missie kunt u contact opnemen met Martijn Schol: martijn.schol@innovationquarter.nl / 06 1813 5871


Klik hier voor meer informatie en de volledige programmering van de IPEC.

Interesse?

Voordat wij deze missie doorzetten willen wij het animo peilen bij geïnteresseerde bedrijven. Heeft u interesse en zou u graag op de hoogte gehouden willen worden van deze missie? Registreer dan hier.

Over de organiserende partners

De Innovatie en Business missie 'Secure and Digital Industry 4.0'is een initiatief van InnovationQuarter, BOMBureau Smart Industry, Consulaat Generaal in München en Sicherheitsnetzwerk München.

 

  Afbeeldingsresultaat voor innovationquarter logo                                    Gerelateerde afbeelding  Afbeeldingsresultaat voor sicherheitsnetzwerk munchen logo                   Gerelateerde afbeelding