Beauty Service Event

 

Graag nodigen wij u uit voor hét event van het jaar vol inspiratie en fun!

Op zondag 2 oktober 2022 organiseert Beauty Service een informatieve middag vol interessante lezingen en leuke workshops speciaal voor u als trouwe klant. Deze dag wordt u geheel kosteloos aangeboden (uitgezonderd eventuele overnachting).

LOCATIE

Het event zal plaatsvinden bij Sanadome in Nijmegen. Dit is een 4 sterren Spa & Wellness hotel met water uit eigen bronnen (zoet & zout water) waaraan een heilzame werking is toegedicht. In de wellness wordt gebruikgemaakt van de producten van Thalgo, één van onze merken waar we die dag een nieuw huidverbeteringsapparaat van lanceren.

Werkt u niet met Thalgo maar bent u wel op zoek naar een mooi apparaat gericht op huidverbetering? Schrijf u dan in voor de GeneO+ workshop (zie het programma van Sans Soucis). Het GeneO+ apparaat is in combinatie met ieder merk te gebruiken. Zit de workshop hiervoor vol? Geen probleem, de apparatuur is ook na de workshops te bekijken en er is iemand aanwezig die u er meer over kan vertellen. 

WORKSHOPS & DEMO'S

Al onze beautymerken worden deze dag vertegenwoordigd. Zo kunt u interessante workshops volgen, krijgt u alle ins & outs over nieuwe productlanceringen en kunt u gebruikmaken van exclusieve promoties die uitsluitend die dag geldig zijn. 

Voor meer informatie over de verschillende demonstraties en workshops en een compleet overzicht van het programma, gaat u naar het programma in het menu.     

Om deel te nemen aan een demonstratie/workshop kunt u zich eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier.

Let op; voor sommige workshops geldt dat er slechts een beperkt aantal personen kan deelnemen. Wilt u verzekerd zijn van een plekje schrijf u dan snel in!

SPECIALE PROMOTIES

Tijdens het Beauty Service event hebben wij uiteraard ook speciale promoties en kortingen voor u in petto! Deze houden wij nog even geheim maar het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

FEESTELIJK DINER

U bent van harte welkom om aansluitend deel te nemen aan een feestelijk diner met prijs- en awarduitreikingen en veel gezelligheid! 

Om 19.00 uur wordt het dinerbuffet geopend.

Van 21:00 tot 00:00 uur is er een gezellige feestavond met DJ! 

Als u gebruik wilt maken van het diner en de feestavond, verzoeken wij u om uw te registreren middels het aanmeldformulier.

OVERNACHTEN & THERMEN ENTREE

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te overnachten op deze mooie locatie en om op maandag gebruik te maken van de spa-wellness faciliteiten van SanadomeDe overnachting is op eigen kosten, tegen een gereduceerd tarief, (€160,- voor een tweepersoonskamer/ €130,- voor een eenpersoonskamer) en is inclusief ontbijtbuffet en thermen entree op maandag 3 oktober.

 

Een routebeschrijving en adresgegevens vindt u onder het kopje Locatie.

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren