21 november 2019, Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen

 

€ 225,00

Totaal: € 225,00

Exclusief € 47,25 BTW. (€ 272,25 incl. BTW)

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht.

Uw gegevens zijn bij Binnenlands Bestuur in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met de gegevens omgaan. 

Annuleringsvoorwaarden:

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: info@binnenlandsbestuur.nl. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.  Meldt u binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

 

Acceptatie onder voorbehoud:

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht:

Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.