Christof Abspoel

Christof Abspoel is filosoof en psycholoog in opleiding tot psychotherapeut. Hij is werkzaam in de ambulante S-GGZ bij PsyMens en werkte eerder als psycholoog, trainer en stagecoördinator bij 113 Zelfmoordpreventie

Carl Adams 

Carl Adams is orthopedagoog, cliëntgericht en emotiegerichte psychotherapeut en erkend supervisor. Hij is staflid aan de counselorsopleiding in Focus On Emotion en hij mede-auteur van  Adams, C. & Van Laere, L. (2019). Geweldbeheersing en zelfbescherming in zorg en welzijn. Toolbox voor de zorgverlener.  Brussel: Politeia.

Sofie Bettens

Sofie Bettens is psycholoog en cliëntgericht psychotherapeut - Emotion Focused psychotherapeut. Ze is werkzaam in groepspraktijk Conciente, Antwerpen en in MFC Heder.

Ghizlaine Chraibi

Ghizlaine Chraibi is een psychotherapeut en schrijver. Ze groeide op in Casablanca en behaalde een master in interpersoonlijke communicatie aan de Universiteit van Ottawa in Canada. In 2010 keerde ze terug naar Marokko en in 2013 richtte ze het Marokkaanse Instituut voor Relationele Psychotherapie op, een opleidingscentrum gewijd aan Carl Rogers, voor permanente vorming op basis van ervaringsgerichte pedagogiek en diepgaande reflectie. In juni 2019 organiseerde ze de 1e editie van een nationale conferentie over persoonsgerichte psychotherapie in Casablanca getiteld 'For Social Dignity in Morocco'. Ze heeft drie romans en een dichtbundel op haar naam staan. Regelmatig organiseert ze workshops beeldende therapie via knip-, collage- en schrijftherapie, met thema's rond het innerlijke kind, verankering en eigenwaarde. 

Kirsten Copier

Kirsten Copier is BIG geregistreerd klinisch psycholoog/psychotherapeut en groepspsychotherapeut. Ze is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid. Zij is sinds 2019 werkzaam in haar eigen vrijgevestigde praktijk, de Vrije Denker, waar zij zich richt op behandeling van cliënten (face-to-face en online) met psychische problemen als gevolg van (niet onderkende) hoogbegaafdheid. Zij is bestuurslid van de Vereniging Persoonsgerichte experientiële Psychotherapie.

Ingrid Debeurme

Ingrid Debeurme is klinisch psychologe en cliëntgericht-experiëntieel en focusing-oriented psychotherapeut. Zij is verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Leuven en is tevens werkzaam als psychotherapeut in een privépraktijk te Leuven. 

Ayse Dogan

Ayse Dogan is klinisch psychologe, psychotherapeute en opleider, onder andere werkzaam bij een arbeidsgenees-kundige medische dienst.

Remy de Gouw

Remy de Gouw is psycholoog en cliëntgericht psychotherapeut - Emotion Focused Psychotherapeut. Hij is werkzaam in groepspraktijk Conciente, Antwerpen en in eigen praktijk in Emblem.

Nini de Graaff

Nini de Graaff is  supervisor en leertherapeut van de VPeP en focustrainer. Ze was hoofddocente cliëntgerichte psychotherapie bij RINO zuid en was een van de initiatiefnemers van de regionale werkgroep Brabant van de VPeP. Ze heeft als lid van de Cox-groep vele jaren focusingworkshops in Nederland mede georganiseerd. Daarnaast heeft ze regelmatig Focusing cursussen en workshops gegeven zowel bij RINO Zuid, Duitsland en Oostenrijk als in eigen praktijk. Ze was een van de vertalers van het boek van Bala Jaison: ”Experiëntiele en kortdurende therapie geïntegreerd”.

Arne Heylen

Arne Heylen is klinisch psycholoog en cliëntgericht, emotion-focused en existentieel psychotherapeut. Hij is staflid van het postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie van de KULeuven en erkend Emotion-Focused Therapy trainer (isEFT). Hij werkt in groepspraktijk Naiade te Leuven met individuen en koppels.

Jacqueline van der Linden

Jacqueline van der Linden is cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut en supervisor Kind- en Jeugd, zowel in Nederland als België. Tevens is ze  EFT-therapeut en EMDR-practitioner. Ze is werkzaam bij Indigo Brabant in Breda in de basis-ggz, met zowel jeugd als volwassenen en senioren. Het kortdurend werken in de BGGZ vanuit het cliëntgerichte kader is een uitdaging, maar zeer wel mogelijk, en zeker met behulp van de taken vanuit de EFT. 
Verder geeft ze samen met Erik Peeters bij RINO Utrecht 'Inleiding cliëntgerichte psychotherapie bij Kinderen en Jongeren'.

Claude Missiaen 

Claude Missiaen is klinisch psycholoog, cliëntgericht-experiëntieel, focusing-oriented en existentieel psychotherapeut. Gedurende twintig jaar heeft hij gewerkt aan de Faculteit voor Mens en Samenleving in Turnhout. Naast zijn privépraktijk werkt hij als staflid mee aan de postgraduaat opleiding Cliëntgerichte Psychotherapie aan de KULeuven. Hij is senior lid en erkend supervisor van de VVCEPC. Hij is door het Focusing Institute van New York gecertificeerd als Focusing Oriented Psychotherapist, Focusing Trainer en Coördinator. 

Erik Peeters

Erik Peeters is klinisch psycholoog en psychotherapeut, supervisor, leertherapeut en opleider van de VPEP, supervisor ISEFT en  supervisor en leertherapeut van de VKJP. Hij is werkzaam in eigen praktijk in Breda en daarnaast als docent bij de PT-opleiding van RINO Zuid, en hoofddocent bij de PT K&J opleiding bij de RINO Groep in Utrecht.

Kurt Renders

Kurt Renders is klinisch psycholoog en cliëntgericht, emotion-focused en existentieel psychotherapeut. Hij is coördinator van het postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie van de KULeuven en erkend Emotion-Focused Therapy trainer (isEFT). Hij heeft een groepspraktijk in Antwerpen. Hij heeft een bijzondere interesse in het werken met mannen die overlever zijn van seksueel misbruik.

Pascale Schoenmakers

Pascale Schoenmakers is cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut, emotion-focused therapeut, supervisor en als opleider verbonden aan tal van opleidingen waaronder het Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie 'Kinderen en jongeren' bij Focus On Emotion, waar ze tevens de coördinator van is.

Ladislav Timulak  

PhD is Associate Professor at Trinity College Dublin. Ladislav (or short Laco; read Latso) is involved in the training of counselling psychologists. His main research interest is psychotherapy research, particularly the development of emotion focused therapy as well as online mental health interventions. He provides trainings for clinicians using the approach presented in his books internationally and in Ireland. He directs Emotion-Focused Therapy Research Group and co-directs an E-Mental Health Research group. 

Thijs Vanhie

Thijs Vanhie is als psycholoog werkzaam in Inloophuis Reakiro en werkt daarnaast als psycholoog-psychotherapeut (Emotion-Focused Therapy & existentiële psychotherapie) in Psychologenpraktijk Zemst.

Siebrecht Vanhooren

Siebrecht Vanhooren is professor klinische psychologie aan de KU Leuven. Hij doceert er onder meer basisvaardigheden, psychologische interventies, en cliëntgericht-experiëntiële en existentiële psychotherapie. Hij is co-directeur van het onderzoeksinitiatief Meaning & Existence, hij is academisch verantwoordelijke van de postgraduaatopleidingen Cliëntgerichte Psychotherapie, en psychotherapeut en teamcoördinator van cliëntgerichte psychotherapeuten en focusing-trainers binnen PraxisP (KU Leuven). Verder is hij één van de stichtende leden van de Federation for Existential Therapy in Europe (FETE). Hij mocht als eerste de Gendlin Grant For Original Research In Psychology van The International Focusing Institute in ontvangst nemen voor zijn doorlopend onderzoek rond focusing, zingeving en existentiële angst.


Sofie Verdegem

Sofie Verdegem is werkzaam bij Reakiro (Leuven) en verbonden aan de Katholieke Universiteit Leuven in het kader van een doctoraatsonderzoek. Ze werkt als zelfstandig psycholoog-psychotherapeut te Rotselaar. Ze is als staflid verbonden aan de postgraduaatsopleiding cliëntgericht-experiëntiële psychotherapie (KU Leuven). 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren