Docentendag Economie
Woensdag 29 november 2023

 

Woensdag 29 november is de sfeervolle erfgoedlocatie Mariënhof in Amersfoort dé plek waar jij als economiedocent je kunt laten inspireren over relevante economische thema’s voor in de klas of daarbuiten. Na een aantal jaar van afwezigheid krijgt onze goed gewaardeerde Docentendag weer een vervolg! En of je Pincode gebruikt of niet, iedere docent economie is welkom!

Peter Hein van Mulligen
Dit jaar hebben we de eer om Peter Hein van Mulligen, de vooraanstaande hoofdeconoom van het CBS én winnaar van De Slimste Mens, als onze plenaire spreker te verwelkomen. Ontdek hoe het bbp, hoewel bekend, niet alles meet wat écht belangrijk is voor welvaart. Duik in de week ná de verkiezingen dieper in het onderwerp bestaanszekerheid. En ontdek waarom het CPB waarschuwt voor een mogelijke armoedegolf.
 

Ons programma biedt een breed scala aan sprekers en onderwerpen, van de nieuwste trends in de economie tot het bevorderen van burgerschap in het klaslokaal. Verdiep je in een visionaire kijk op de huizenmarkt en ontdek de rek en ruimte binnen het huidige examenprogramma.

 

Dit is jouw kans om kennis te vergaren, ideeën uit te wisselen en te netwerken met gelijkgestemde economiedocenten. Meld je nu aan voor de Docentendag Economie en laat je inspireren!
 

 

Tot 29 november!

Team Pincode
Noordhoff

 

Goed om te weten

  • Deelname kost 49 euro inclusief btw. Betalen kan via iDeal, Creditcard of op factuur
  • Er zijn verschillende keuzesessies. Let op; vol is vol!
  • Ken je andere collega economiedocenten die geïnteresseerd zijn? Attendeer ze vooral op deze dag!
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren