De Talks - 1 november


Dinsdag 1 november om 19.30 uur staat De Talks in het teken van onze Eindejaarstips aan jou als ondernemer. Vast staat dat 2023 een duur jaar gaat worden voor ondernemers. Met welke praktische tips kun jij nu nog aan de slag, om jouw belastingdruk zo laag mogelijk te houden de komende jaren?  

Op 21 september jl. was Marco de Weerd ook spreker tijdens ons Prinsjesdag Webinar. Tijdens De Talks over Eindejaarstips licht hij een aantal van de toen besproken onderwerpen verder uit. Hij gaat tijdens dit Webinar o.a. in op btw-correcties die in de laatste btw-aangifte van het jaar moeten worden gemaakt. 

Wendy Knoppers geeft, met het oog op de komst van 2023 en daarbij horende wetgeving, nog een aantal algemene eindejaarstips, die jij dit jaar nog toe kunt passen.

Tijdens dit Webinar komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Ondernemersactiviteiten verdelen over meerdere BV's of fiscale eenheden in verband met de verlaging van de schrijfgrens en de verhoging van het lage vennootschapsbelastingtarief.
  • Advies plannen dividenduitkeringen in 2022, 2023 of 2024 in verband met wijziging inkomstenbelastingtarief.
  • Wet excessief lenen bij eigen vennootschappen: wat kan je voor 1 januari nog doen om onverwachtse belastingheffing te voorkomen?
  • UBO-registratie op orde?
  • Aangekondigde wetswijziging DGA-salaris: voldoet jouw DGA-salaris nog aan de wettelijke voorwaarden per 1 januari?
  • Wat kan jij als werkgever komend jaar betekenen voor jouw werknemers? Denk aan wijzigingen inzak onbelaste reiskostenvergoeding werknemers komende jaren, vrije ruimte werkkostenregeling, thuiswerkvergoeding, minimumloon etc.
  • Koop beleggingsvastgoed nog in 2022 in verband met tariefsverhoging overdrachtsbelasting.
  • Schenk nog dit jaar aan kinderen voor de aankoop/verbouwing eigen woning in verband met afschaffing regeling.
  •  

In ongeveer 45 minuten geven de sprekers jou tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.  Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens De Talks te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens De Talks.

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanuit huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Zorg ervoor dat je erbij bent en meld je nu gratis aan met deze link.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren