E-TECH Experience Valkenswaard

Stap voor één dag in een E-TECH Experience. Ervaar elektrische- & hybride Renault's op een bijzondere manier & leer alle ins & outs kennen.

Over dit evenement

Innovaties in mobiliteit volgen elkaar in hoog tempo op, Renault lanceert het ene na het andere nieuwe elektrische en (plug-in) hybride model en wij laten u graag kennismaken met de wereld van E-TECH Renault. 

Wat kunt u verwachten? Het blijft niet alleen bij kijken, want de nieuwste modellen staan voor u klaar. Stap zelf achter het stuur, maak kans op te gekke prijzen en leer alles over onderwerpen zoals laadpalen, actieradius & dé E-TECH formule van Renault onder het genot van een drankje. Kom langs in het voor u best uitkomende tijdslot en wij beloven u Brabantse gezelligheid in combinatie met innovatie en informatie.

Als klap op de vuurpijl hebben wij nog een volledig nieuw te introduceren hybride SUV in de showroom staan.... Bent u benieuwd en wilt u deze als één van de eersten in Nederland bekijken? Kom dan langs!

Tot dan!

Team Stern Valkenswaard

Binnenkort Hedin Automotive Valkenswaard

Geen tijdstip meer beschikbaar voor uw proefrit?
Stuur een e-mailbericht naar info.renault@stern.nl en wij nemen contact met u op voor het plannen van een proefrit begin juli. 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren