02-03-2020 | Extra mededeling:

Beste deelnemer,

Na intern overleg heeft de directie van Eurofins Agro zojuist besloten om onze laatste twee expertdagen, dinsdag 3 maart in Lelystad en donderdag 5 maart in Drachten, af te blazen in verband met de (toenemende) besmettingen van het Coronavirus (COVID-19). 

Deelnemers en sprekers aan de Agro Expertdagen komen uit het hele land en onderhouden ook internationale contacten. Eurofins Agro wil er alles aan doen om eventuele verspreiding van het virus tegen te gaan. Tegen die achtergrond is besloten om de Expertdagen voorlopig uit te stellen. 

We hopen dat u begrip heeft voor deze beslissing.   

PS De presentaties van Agro Expertdagen ontvangt u binnenkort. U kunt uiteraard contact opnemen met onze experts voor specifieke vragen over de inhoud van het programma. 

Met vriendelijke groeten,

Team Agro Expertdagen

 

TROTS OP DE BODEM

Balancerend tussen weer en wet 

Eurofins Agro Expertdagen 2020

Recente cijfers laten zien dat het gemiddeld goed gaat met de Nederlandse landbouwgronden. Reden om trots te zijn! Gemiddeld is echter gemiddeld. De effecten van de gebruiksnormen en andere maatregelen om fosfaat (P) te beperken worden echter steeds duidelijker. Daarnaast dienen nieuwe uitdagingen in het bodembeheer zich aan; intensieve regenbuien, extreem droge periodes, stikstofcrisis en ook koolstofvastlegging vragen de aandacht.

Akkerbouwers, melkveehouders, telers van bollen, vollegrondsgroenten en fruit, allemaal krijgen zij hiermee te maken. Eurofins Agro deelt tijdens de Agro Expertdagen de nieuwste inzichten en kennis. U bent van harte welkom! 

Hier vindt u het volledige programma >

De expertdagen vinden plaats: 

  • Donderdag 30 januari 2020, Akersloot
  • Dinsdag 4 februari 2020, Breda
  • Dinsdag 18 februari 2020, Venlo
  • Woensdag 19 februari 2020, Wageningen
  • Donderdag 20 februari 2020, Hellendoorn
  • Dinsdag 3 maart 2020, Lelystad
  • Donderdag 5 maart 2020, Drachten 

We sluiten de dagen af met een lunch. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld u aan >

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren