Ga mee op Expeditie Algoritmes

Een ontdekkingstocht waarbij je direct aan de slag gaat! Je legt alvast een basis met publicatie van algoritmes op locatie. Krijgt survivaltips voor implementatie binnen je eigen organisatie. En kijkt vooruit naar nieuwe ontwikkelingen die vanuit de (nabije) toekomst lonken.

De hele reis naar open algoritmes past natuurlijk niet in een dag, dus ligt de focus ook op de bepakking en bezakking met wat alles je nodig hebt onderweg. 

Wil je meer informatie over de verschillende break-out sessies? Ga dan dan naar de pagina sprekers.

 9 oktober 2023 | 12:00 - 17.30 uur | Observant | Amersfoort.

Let op: helaas is onze expeditie niet online te volgen.

Programma op hoofdlijnen

Staatssecretaris Alexandra van Huffelen geeft het startschot voor de reis. 

Daarna volgen 3 rondes met kennis- en werksessies verdeeld over 4 tracks.

  1. Orientatie op de reis. Het startpunt van de reis. Goede redenen waarom jouw organisatie mee gaat doen met het Algoritmeregister. Over de opgave, en hoe anderen daarmee omgingen. Laat je meenemen in goede redenen en ervaringen. 

  2. Implementation Island. Het reisplan, de expeditie-inventaris, het expeditieteam en de rugdekking in de organisatie. Deze track biedt workshops met stappenplannen, gereedschappen, insights over de communicatieve opgave en motiverende verhalen. 

  3. Publicatie op locatie. Zet de spreekwoordelijke vlag op de top van de berg. In motiverende aansluitsessies ter plekke publiceer je ook algoritmes van jouw organisatie in het register. Natuurlijk is er daarmee taart te verdienen.

  4. Trails van de toekomst. We kijken alvast vooruit naar de toekomst van de expeditie. Krijg insights over de praktische consequenties van de AI Act tot de impact van generatieve AI. De ontwikkelingen gaan snel, zorg dat je enigszins voorbereid bent.  

We sluiten de dag samen inspirerend af en praten na tijdens een netwerkborrel. 

Reserveer je plek!

Meld je aan en laat weten bij welke sessies je aanwezig wilt zijn. Wij sturen je daarna een bevestiging met alle praktische informatie voor je reis.  

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren