Neem een kijkje in de toekomst!

Woensdag 13 november 2019 | Bosch Rexroth (Boxtel)


Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en hebben grote gevolgen voor de arbeidsmarkt: oude banen verdwijnen en nieuwe banen ontstaan in rap tempo. De wereld zal hierdoor zowel maatschappelijk als economisch ingrijpend veranderen. Hoe blijf jij on track?


Bosch Rexroth beschikt over unieke technische know-how. Deze kennis geven wij graag door. Maar on track zijn gaat verder dan alleen het delen van kennis. Voor de technologische industrie is samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven cruciaal; niet alleen om te participeren in aantrekkelijk en 'up to date' onderwijs maar ook om de visie op de techniek van de toekomst te delen en een partnership te creëren.

Op woensdag 13 november organiseert Bosch Rexroth: FutureTrack 2019. Een dag waar onderwijs en bedrijfsleven centraal staan. Verdiep je in verschillende technische onderwerpen door het volgen van een of meerdere workshops, praat met ons mee over de (gewenste) samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs tijdens de paneldiscussie en doe inspiratie op tijdens de plenaire spreker.


Aanmelden
qr code scannen
 qr code scannen