Symposium: Grenzen verleggen

Symposium: Grenzen verleggen

Novicare-symposium:
Grenzen verleggen

 

Op 7 april organiseert Novicare haar jaarlijkse symposium voor specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten, verpleegkundig specialisten, physician assistants, AIOS en basisartsen. We zijn er trots op dat ons symposium weer toegankelijk is voor behandelaren van buiten Novicare!!!

 

Programma

Dit jaar leggen wij de nadruk op grenzen; grenzen vanuit verschillende kaders en perspectieven. De juridische kaders die volgen uit wetgeving, zoals de Wet zorg en dwang. Maar ook de fysieke grenzen van het menselijk lichaam of het fysieke vermogen, zoals een grens in spraak die wordt opgeworpen bij afasie. De grens tussen leven en dood is een duidelijke, maar of deze op natuurlijke of niet natuurlijke wijze wordt overschreden is lang niet altijd zo duidelijk. En we besteden aandacht aan onze persoonlijke grenzen.

 

Met een gevarieerd programma en een mix van interne en externe sprekers overgoten met een grensverleggend thema, gaan we samen werken aan onze expertise. We kijken naar onze eigen én andermans keuken om samen te komen tot een eersteklas recept. Voor onze cliënten, voor onszelf en voor de toekomst van ons vak.

 

Praktische informatie

  • Kosten voor deelname zijn 150 euro
  • Accreditatiepunten: 6 punten aangevraagd + 1 extra punt voor optionele avondlezing met lichte maaltijd 
  • Locatie: UniePlazaMultatulilaan 12, 4103 NM Culemborg

 

Lijkt het je interessant om deel te nemen? Hier kun je meer lezen en je inschrijven. Kun je helaas niet komen, maar ben je wel benieuwd naar hoe wij werken? Neem dan eens vrijblijvend een kijkje in onze keuken, je bent van harte welkom!

 

 

9 tips voor een nog groter succes van
 9 tips voor een nog groter succes van