De Talks - 7 februari


Dinsdag 7 februari om 19.30 uur staat De Talks in het teken van:

'Grip op jouw bedrijfsgroei'.

Heeft jouw onderneming last van groeipijn?

Als ondernemer wil je van jouw onderneming een succes maken. Vaak is dat een gezonde groei en een stukje vakwerk van jouzelf. Keerzijde van de (snelle) groei is dat dit ook wel eens gepaard gaat met 'pijntjes' en uitdagende, complexe vraagstukken. Iedere levensfase van een onderneming kent zijn eigen problematiek en aandachtspunten. Ongeacht in welke branche je actief bent.

Zeker in de huidige snel veranderende wereld is het van belang om bij een groeiende onderneming continu te monitoren en waar nodig bij te sturen. Denk hierbij aan de inflatie, snel fluctuerende grondstofprijzen en de energiecrisis. Zomaar een aantal actuele onderwerpen die van invloed zijn op jouw bedrijfsvoering. Hierover gaan we in gesprek tijdens De Talks van februari.

We besteden ook aandacht aan de mens achter de ondernemer: Hoe hou je het ondernemen leuk en hoe blijf je als ondernemer in je kracht staan? 

In ongeveer 45 minuten nemen de sprekers jou in grote lijnen mee in de volgende drie thema's bij bedrijfsgroei:

  • veranderingen in organisatiestructuur
  • inzicht en rendement
  • (groei)financiering

Zorg ervoor dat jij erbij bent en meld je hier gratis aan! 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens De Talks te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens De Talks.

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanuit huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Zorg ervoor dat je erbij bent en meld je nu gratis aan via deze link

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren