Haarlemmermeers Ondernemerscongres genomineerd!

Ons Haarlemmermeers Ondernemerscongres is genomineerd voor de HLMRMEER Prijs 2015!! Dit jaar hebben wij het congres voor het vierde achtereenvolgende jaar voor u georganiseerd.

De andere twee genomineerden zijn MeerLive en het Podium voor Architectuur Haarlemmermeer & Schiphol. Het is aan de inwoners van H’meer wie er gaat winnen. Tot maandag 28 december - 12.00 uur kan er gestemd worden.

STEM NU EN HELP ONS NAAR DE EINDZEGE!
Wilt u ons steunen? Stem dan nu op het Haarlemmermeers Ondernemerscongres: http://www.hlmrmeer.nl/nl/home/ondernemen/faciliteiten/hlmrmeer-prijs

Volgend jaar vieren we ons eerste lustrum en met de geldprijs kunnen we het natuurlijk nog beter en mooier maken.

    

Fotocredits: Ton Hofstra

De winnaar van de HLMRMEER Prijs 2015 wordt bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op zaterdag 2 januari om 18.00 uur in het Raadhuis in Hoofddorp.
De HLMRMEER Prijs wordt als stimuleringsprijs toegekend aan het evenement of project wat Haarlemmermeer dat jaar het beste of meest in het oog springend voor haar inwoners of daarbuiten op de kaart heeft gezet.

Naast de eer en de eeuwige roem is een geldbedrag van 5.000 euro aan de prijs gekoppeld. Dit bedrag moet het jaar erop besteed worden aan de organisatie van een evenement of project in Haarlemmermeer. Onder de stemmers worden 2 vrijkaarten voor Mysteryland 2016 verloot.


Ondernemend Hoofddorp rekent op u!

eventregistratie
 eventregistratie