ROV komt naar u toe - Goeree Overflakkee en Hoeksche Waard

ROV komt naar u toe - Goeree Overflakkee en Hoeksche Waard

Uitnodiging 'Het ROV komt naar u toe'

 

Woensdag 29 november 2017

Van 13.30 tot 19.30 uur

Loactie: Dorpshuis Streona, Stockholmplein 6, 3291 TP Strijen

ROV Zuid-Holland heet u van harte welkom op dé verkeersveiligheidsbijeenkomst voor de regio’s Goeree Overflakkee en Hoeksche Waard. Het programma is nog volop in ontwikkeling maar het belooft wederom een boeiend en een interactieve bijeenkomst te worden met inspirerende gastsprekers.

 

De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, ambtenaren, scholen, (verkeers)ouders, ondernemers, handhavers, experts…Kortom iedereen die (samen) werkt aan verkeersveiligheid en dit ook een warm hart toedraagt. Leer uw regionale partners (nog) beter kennen en deel uw kennis en ervaring!


Programma

13.30 uur Inloop

14.00 uur Opening bijeenkomst door dagvoorzitters en verkeersveiligheidsambassadeurs Peter Feller (wethouder Goeree Overflakkee) en Léon van Noort (wethouder Binnenmaas)

14.30 uur Diverse interactieve tafelsessies

16.00 uur Pauze met mogelijkheid tot netwerken en diverse activiteiten

17.00 uur Vervolg interactieve tafelsessies

18.00 uur Diner

19.30 uur Einde bijeenkomst

 

Deelname is kosteloos. Maak een punt van nul verkeersslachtoffers. Doe mee en schrijf u nu in! Mocht u zich al hebben aangemeld dan zien wij u graag op 29 november!

Kent u iemand voor wie deze bijeenkomst ook interessant is? Stuur deze uitnodiging gerust door via het aanmeldformulier.