Uitnodiging


Inspiratiebijeenkomst: 'Underweis: mei-inoar op 'en paad foar de bern'
Woensdag 7 juni in schouwburg De Lawei, Drachten

 

Het onderwijs en kinderopvang zijn onmiskenbaar onderdeel van de mienskip. We nemen u graag mee op reis naar prachtige praktijkvoorbeelden in onze provincie om u dit te laten zien.

In september 2022 hebben wij in opdracht van de provincie Fryslân een inspiratiebijeenkomst georganiseerd. Professionals uit het onderwijs en de kinderopvang uit Fryslân kwamen bijeen om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Tijdens deze bijeenkomst ontstond de vraag naar verdiepende ontmoeting en meer inspiratie. Daarom komen we met een vervolg!

Op woensdag 7 juni van 11:30 tot 18:00 uur organiseren wij vanuit schouwburg De Lawei in Drachten een inspiratiebijeenkomst voor professionals uit onderwijs, kinderopvang en gemeenten uit Fryslân. Het programma bevat onder meer een inspirerende spreker en een busreis naar IKC Trianova in Leeuwarden. Daarnaast is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. 

Met medewerking van gastspreker Job van Velsen van EtuConsult.

Wilt u ook geïnspireerd worden? Geef u dan op voor deze inspiratiebijeenkomst. Ga naar het tabje Aanmelden en laat u gegevens achter. Zowel aanmelding als deelname is kosteloos en vervoer wordt geregeld. Aanmelden kan nog tot maandag 29 mei 2023!

Heeft u vragen over de bijeenkomst, mail dan gerust naar inspiratiebijeenkomst@noorderlingen.eu.

 

We zien u graag op 7 juni in Drachten!

Namens de provincie Fryslân,

Sietsche Nieuwenhuis - Buro Noorderlingen
Luuk Nicolai - Adviesbureau L. T. Nicolai
Aafke Reinders - VONKT, voor zinvoller onderwijs

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren