Inspiratiedag Secretaresses & Management Ondersteuners

Organiseert u weleens een congres, vergadering of zakelijk evenement? Dan mag u de inspiratiedag voor secretaresses & management ondersteuners op vrijdag 13 december niet missen! Kom met ons op ontdekkingsreis door Leiden, wij laten u op deze dag de grote diversiteit aan zakelijke mogelijkheden zien. 

U maakt o.a. kennis met de mogelijkheden van Rapenburg 6, een monumentaal huis dat na jaren van verbouwen haar deuren opent voor besloten gezelschappen. U bent welkom voor vergaderingen, private dining, borrels of andere zakelijke evenementen.

U krijgt een sneak peek van de "Zo ben ik nu eenmaal" show! Een show die aanzet tot denken en verandering. Een show die op komische wijze iedereen laat inzien dat patronen te doorbreken zijn en dagelijkse ergernissen om te zetten zijn tot inspiratie!

De workshop vindt plaats in Scheltema Leiden, een unieke industriële locatie in het hart van het Cultuurkwartier van Leiden. Gevestigd in een oude dekenfabriek uit de 19e eeuw, deze locatie is inzetbaar voor allerlei zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

We sluiten de dag af onder het genot van een hapje en een drankje bij Marktsteeg 10. Deze bijzondere locatie is vrijwel onbekend, maar biedt enorm veel ruimte voor de creatieve geest.

Het programma loopt van 12:00 tot 18:00. Natuurlijk bieden wij u ook weer een heerlijke lunch en gezellige borrel.

Als secretaresse en/of management supporter kunt u gratis meedoen aan dit programma, maar wees er snel bij want er zit een limiet op het aantal deelnemers!

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren