InnovationQuarter Jaarevent


De wereld om ons heen verandert. En snel. Wat staat ons in de ‘next economy’ te wachten? Waar liggen ondernemerskansen? En vooral wat kunt u morgen anders doen, zelfs beter?  

Zuid-Holland kent een lange geschiedenis vol baanbrekende innovaties. Innovaties die een betere wereld binnen handbereik brengen: schoner, welvarender en eerlijker. In de regio en ook ver daarbuiten. Op maandag 11 juni presenteren wij u vol trots op het InnovationQuarter Jaarevent weer een aantal verrassende innovatieve highlights uit onze unieke deltaregio. En kijken we met (ver)frisse(nde) blik vooruit, naar de wereld van morgen!  

Ook dit jaar hebben wij opnieuw een voorprogramma voor u in petto, waarin wij u in een intiemere setting informeren en bijpraten over specifieke topics. Wekt iets uw interesse? U kunt zich separaat hiervoor aanmelden.  

Het belooft weer een spraakmakend InnovationQuarter Jaarevent te worden. Dit jaar in de Onderzeebootloods, een historische locatie bij RDM Rotterdam waar de maakindustrie van de toekomst vorm krijgt. Nieuwsgierig naar wat u kunt verwachten? Neem een kijkje op onze Flickr-pagina voor een indruk van het  InnovationQuarter Jaarevent 2017 in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen of bekijk de onderstaande eventvideo met de highlights.  

 

 

Werken aan de wereld van morgen. Doet u mee? Wij kijken met veel plezier uit naar uw komst. Graag tot 11 juni! 

Met vriendelijke groet,


Team InnovationQuarter