Wereldmuseum Rotterdam

Willemskade 25
3016 DM Rotterdam
Nederland

Website: https://www.wereldmuseum.nl

 

 

 

Openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal Station kun je tramlijn 7 nemen richting Willemsplein. Je stapt uit bij de eindhalte en loopt vervolgens terug langs de Maas. Het Wereldmuseum is gevestigd op de hoek van de Willemskade en de Veerkade. Het museum is eveneens bereikbaar met tram 8 en 20. Je kunt uitstappen bij halte Vasteland. Neem je tram 23, 25 of de metro dan kun je uitstappen bij Leuvehaven.

Te voet is het ca. een half uur lopen vanaf Rotterdam Centraal

Auto
Je volgt de richting ‘Centrum’. Bij het binnenrijden van het centrum volg je de P-route, bestemmingsgebied Erasmusbrug. Aangekomen in het bestemmingsgebied kun je parkeren in parkeergarage Erasmusbrug. Maak voor je navigatiesysteem gebruik van het adres Gedempte Zalmhaven, 3011 BT, Rotterdam.

 Je kunt vooraf een plaats reserven in de parkeergarage (dagkaart €11). Toets – als je wilt reserveren – het adres van het Wereldmuseum in (Willemskade 25, Rotterdam) en vul begin- en eindtijd in. 

Vanaf de parkeergarage loop je richting de Maas. Het Wereldmuseum ligt aan de Maas, op de hoek van de Veerkade en de Willemskade.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren