Uitnodiging

Beste heer/mevrouw,

Graag nodig ik je uit voor de Maritiem Erfgoed Maassluis kickoff op dinsdag 9 november in de Groote kerk in Maassluis van 16.00 tot 19.00 uur.

Zoals je wellicht weet heeft de gemeente de afgelopen maanden in samenwerking met de Erfgoedkwartiermakers een plan opgesteld om het havengebied en de historische binnenstad verder te ontwikkelen met ons varende erfgoed als middelpunt. Voor de uitvoering van dit plan is geld beschikbaar gesteld vanuit het Programma Erfgoeddeal. Om alle projecten uit dit plan optimaal uit te kunnen voeren zal er op specifieke momenten een beroep gedaan worden op jouw expertise.

Graag licht ik, samen met programmadirecteur Stephen van Es en de Erfgoedkwartiermakers toe wat de plannen zijn en welke inzet vanuit de gemeente daarvoor nodig is.

De bijeenkomst bestaat uit een besloten deel voor gemeenteambtenaren waarna in het tweede deel een vergelijkbare presentatie zal worden gegeven aan de samenwerkingspartners. Het interne deel begint om 16.00 uur en duurt tot 16.45 uur. Om 17.00 uur start het programma voor de externe partijen, gevolgd door een netwerkborrel waar uitgebreid over de projecten kan worden nagepraat. Ook daarbij ben je van harte uitgenodigd.

Laat even weten of we op je komst kunnen rekenen via onderstaande link.

Tot 9 november.

Met vriendelijke groet, Edo Haan

 

Ps Voor deze bijeenkomst zijn alle geldende coronamaatregelen van toepassing en deze zullen bij binnenkomst worden gecontroleerd.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren