Ken jij de mensen met wie je samenwerkt?
Gaat het goed met ze?
En denk je dat, of wéét je dat? 

 

De meesten van ons willen natuurlijk een werkplek creëren waarin iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd wordt. Of nog beter: een onderneming waarin het goed gaat met alle mensen met wie je zaken doet. Maar hoe zorg je er nu voor dat deze ambitie echt verankerd is in je bedrijfsvoering? Zodat je teams zich ontwikkelen, talent zich aangetrokken voelt en de business gezond en wel groeit. En die inclusieve werkvloer of dat sociale inkoopbeleid standaard kost is.

Op 29 september, in De Groene Afslag (Laren) is het zover, dan steken verschillende sleutelfiguren uit het bedrijfsleven de koppen bij elkaar om hun visie op Medemenselijk Ondernemen te bespreken en het belang daarvan gezamenlijk te onderschrijven. Als vanzelfsprekend zouden we heel graag willen dat jij daar onderdeel van bent.  

Stichting Agape in Organisaties Nederland verzorgt een aansprekend programma dat gericht is op het uitwisselen van visies en ervaringen. Er zullen sprekers zijn en interessante voorbeelden uit de praktijk. Uiteraard met een hapje en een drankje.

We hopen je daar te zien!

 

Namens,

Christine Swart
- voorzitter Stichting Agape in Organisaties Nederland (SAION)

 

Harry Hummels
- Hoogleraar Ethiek, Organisaties en Samenleving aan Maastricht University, Bestuurslid SAION

 

Suzanne Ekel
- Programmamanager Menswaardige Economie, Goldschmeding Foundation

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren