Meet & greet inspecteur Arbo en BGS

Werken als inspecteur Arbeidsomstandigheden en Blootstelling aan gevaarlijke stoffen

 

Een val van een steiger, te zwaar werk of machines die slecht beveiligd zijn: situaties die zich kunnen voordoen als bedrijven niet of niet genoeg aandacht besteden aan veilige arbeidsomstandigheden. Ook het werken met kankerverwekkende, mutagene of andere gevaarlijke stoffen kan leiden tot onveilige of ongezonde situaties. Wetten en regels verplichten bedrijven om hun werknemers tegen risico’s te beschermen. De inspecteurs van de Nederlandse Arbeidsinspectie houden daar toezicht op.

Maar hoe ziet dat werk eruit? Wat doe je precies, krijg je daarvoor een opleiding en hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Als jij dat wilt weten, kom dan op 5 oktober naar Seats2Meet in Utrecht. Vanaf 17.00 ben je van harte welkom voor een informatiesessie waarin we deze – en meer – vragen beantwoorden.

Het programma

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. Eerst vertellen we je meer over de werkwijze van de Arbeidsinspectie. Daarna kun je 2 verschillende sessies bezoeken waarbij je kiest uit 3 onderwerpen:

  1. werken als inspecteur Arbo in een regio
  2. werken als inspecteur Blootstelling aan gevaarlijke stoffen
  3. de ervaringen van inspecteurs in opleiding

Aan het eind vertelt één van onze recruiters over de sollicitatieprocedure en het gesprek, maar geeft je ook tips. En natuurlijk zorgen we voor een maaltijd en een drankje.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan! Dat kan uiterlijk tot 4 oktober.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren