aanmelder.nl
Read time: 1 minute

aanmelder.nl op de Best Of Events

17 januari 2020 zette aanmelder.nl de eerste officiële stappen over de grens. Samen met onze relatie Eventinsight deelden wij een stand op de Best of Events voor de introductie op de Duitse markt. Gedurende de 2 dagen heeft ons team diverse leads gesproken en de markt verkend. De eerste afspraken zijn een feit en daarmee kunnen wij alleen maar zeggen dat de BOE voor ons een groot succes is geweest.

Moderne Technologie

De Best of Events is een jaarlijks terugkerend evenement voor Business Communication, Live Marketing, Events & Conference diensten. Ze bieden de bezoekers waardevolle informatie over hun vak en de markt. Dit jaar was het thema Moderne Technologie. Dit sluit perfect aan op de diensten van aanmelder.nl. Als SAAS organisatie zijn wij gefocust op de ontwikkeling van technologie en de groei van online dienstverlening. Tijdens de beurs kregen bezoekers informatie over de vele mogelijkheden die technologie heeft te bieden voor hun organisatie en welke trends zij kunnen verwachten in 2020.

Ontwikkelingen in de markt

aanmelder.nl heeft onderzocht waar de behoefte ligt van de deelnemers. Onze software is continue in ontwikkeling en we laten ons hier graag in leiden door de markt. De event specialisten weten tenslotte het beste wat zij nodig hebben.

Tot volgend jaar

We hebben tijdens de beurs een beginnend netwerk kunnen opzetten in een totaal nieuwe markt. De BOE is een professionele beurs die veel weg heeft van zijn Nederlandse zusje Eventsummit. Wij kijken uit naar de volgende editie.