New features event management
Read time: 1 minute

aanmelder.nl lanceert nieuwe API

Het afgelopen kwartaal hebben onze developers hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe API. Met de API  kunnen klanten en partners aanmelder.nl met andere software systemen koppelen. Dit stelt jou, als gebruiker van aanmelder.nl, in staat om data aan te passen of te wijzigen binnen één systeem.

Koppeling met jouw CRM

Een API (Application Programming Interface) is software die andere software in staat stelt om data met elkaar uit te wisselen. Een API geeft de programmeur toegang om de software te vertellen wat er moet gebeuren. De API is gebouwd om onze klanten sneller te kunnen helpen bij het gebruik van aanmelder.nl. Aan onze kant bespaart dit maatwerk omdat je nu zelf een koppeling kan realiseren met bijvoorbeeld je CRM-systeem. Hierdoor kun je sneller aan de slag met aanmelder.nl.

Deelnemersgegevens aanpassen in één systeem

Zo worden deelnemersgegevens tegelijk aangepast in dezelfde systemen, wat veel tijd scheelt en fouten voorkomt. Maar ook betalingen en facturen kun je koppelen aan je eigen administratiesoftware.

Om gebruik te maken van de API krijg je van ons documentatie om dit te realiseren. De developers van jouw organisatie kunnen kunnen aan de slag op basis van deze documentatie. Uiteraard kun je met vragen over de API ook gewoon terecht bij onze supportafdeling.

De API vervangt eventuele import- en export werkzaamheden. Met de API heb je het beheer over je eigen data volledig in de hand.

Voor Professional en Enterprise gebruikers

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de API? Onze API is beschikbaar voor alle Professional en Enterprise klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie.