Performance & Veiligheid

Voorlopers op het technische vlak; experts in dataveiligheid en performance

E-mail authenticatie met DKIM/DMARC

E-mail authenticatie met DKIM/DMARC

aanmelder.nl ondersteunt e-mailauthenticatiemethoden SPF, DKIM en DMARC voor het veilig verzenden van mails met een eigen e-mailadres als afzender.

ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd

ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd

aanmelder.nl is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd, de hoogste standaard voor informatiebeveiliging en kwaliteit. Jouw data en die van deelnemers is goed beschermd.

Encrypted data

Encrypted data

Overal waar data te vinden is in aanmelder.nl, maken we gebruik van encryptie. Onbevoegden kunnen de gegevens niet ontsleutelen. Zo is data veilig in en met aanmelder.nl.

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst

Er is een standaard verwerkersovereenkomst wanneer gebruik gemaakt wordt van aanmelder.nl. Zijn er aanvullende wensen of is een eigen verwerkersovereenkomst noodzakelijk? Neem dan even contact met ons op.

Toegangsbeheer

Toegangsbeheer

Online samenwerken is beheersbaar in aanmelder.nl. Stel veiligheidsniveau's in voor freelancers, opdrachtgevers en collega's en bepaal wie toegang heeft tot welke data.

Co-organizers

Co-organizers

Werk veilig samen in één online omgeving. Ieder met zijn eigen account en toegangsrechten. Er is geen limiet aan het aantal co-organizers dat je kunt invoeren.

Datamanagement

Datamanagement

Data managen AVG-proof: kies ervoor om de data binnen een event zelf te verwijderen op het door jou gewenste moment: automatisch na afloop van het evenement, na een jaar of handmatig.

AVG/GDPR compliant

AVG/GDPR compliant

Door de ISO27001 en de ISO9001 certificering en andere veiligheidsmaatregelen zoals encryptie, voldoen onze klanten automatisch aan het grootste deel van de AVG-wetgeving.

Nieuwsbrief