Registratie software

Online registraties verzamelen? Aanmelder.nl biedt gebruiksvriendelijke software voor deelnemersregistratie voor jouw kennisevenement. Begin direct met het bouwen van jouw registratieformulier.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Registratieformulieren

Je staat op het punt om een evenement te organiseren. Waar begin je? Met slimme software natuurlijk. Complexe systemen en handmatig werk is verleden tijd met de registratie software van aanmelder.nl. Met onze online tool bouw je slimme registratieformulieren in een handomdraai. Gewoon in je browser. Met de vele mogelijkheden binnen de software kun je uitgebreide formulieren bouwen zodat jij alle informatie verzamelt die je nodig hebt van je deelnemers. De registratie formulieren worden geplaatst op jouw website, of op een speciale evenementen website die je ook in de software van aanmelder.nl kunt bouwen.

Statistieken deelnemers

Nadat je formulier staat en aanmeldingen binnen kunnen komen, gebruik je onze software om meer te weten te komen over jouw deelnemers. Het overzichtelijke dashboard vertelt uiteraard wie zich heeft aangemeld maar geeft ook overzichtelijk weer welke antwoorden er zijn gegeven op de vragen in het formulier. Hier houdt het niet op, tijdens het evenement kun je met de gepersonaliseerde badges via Scan & Badge zien welke stands of sessies zijn bezocht en daardoor makkelijker lead opvolgen.

Prijzen registratie software

Voor het gebruikt van de registratie software betaal je een afgesproken prijs per geregistreerde deelnemer. Wij bieden meerdere pakketten aan voor elk type evenement. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features proberen om een beter beeld te krijgen van de tool

AVG en ISO gecertificeerd

Bij een evenement verzamel je persoonsgegevens. Volgens de nieuwe AVG wet ben je verplicht om deze persoonsgegevens te beschermen. aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer je een evenement AVG-proof! Meer weten? Neem contact op met ons team voor meer informatie en prijzen.

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!