New features event management
Read time: 1 minute

Nieuw dashboard op de organisatie pagina: Statistieken

Vanaf vandaag krijgen jullie een nog duidelijker overzicht van jullie deelnemersgegevens. Met een nieuw dashboard op de organisatie pagina: “Statistieken”, vind je al jullie activiteiten, de totale hoeveelheid registraties, check-ins en verstuurde uitnodigingen, weergegeven in een mooie grafiek en een lijst.

Het mooie hiervan is dat je middels deze nieuwe toevoeging kan filteren op de activiteiten die weergegeven worden in deze grafiek.

Dit kan je zelfs doen op specifieke tijdsinterval. Daarnaast kan je filteren op naam en sub-organisatie. Super overzichtelijk dus!

Tip! Bij aanmelder.nl houden we regelmatig een stemronde! Klanten kunnen dan uit een lijst met voorgestelde innovaties stemmen op de meest gewilde. Deze aanpassing is in één van de vorige rondes als winnaar naar voren gekomen. Wil jij ook meestemmen? Vergeet dan niet om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.