Organiseer nu meertalige evenementen met gemak!

Ben jij een evenementenorganisator die zich richt op een internationaal publiek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het organiseren van meertalige evenementen is vanaf nu eenvoudiger dan ooit tevoren. Ontdek nu onze nieuwste functie die het organiseren van internationale evenementen moeiteloos en toegankelijk maakt! Met onze recente update zijn meertalige registratieformulieren beschikbaar. Geen gedoe meer met taalbarrières in het Nederlands, Engels en Duits – maak je evenementen wereldwijd toegankelijk met ons platform!

Één of meerdere talen

Onze nieuwe ‘meertalige evenementen’ feature biedt je de mogelijkheid om naast de hoofdtaal van je evenement eenvoudig één of meerdere talen toe te voegen. Dit betekent dat jouw aanmeldformulieren, bevestigingsberichten en andere communicatie met deelnemers vertaald kunnen worden naar het Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor wordt je evenement werkelijk grenzeloos. Voortbouwend op onze eerder gelanceerde internationale betalingsmogelijkheden, zetten we nu weer een stap vooruit om jouw evenementen wereldwijd toegankelijk te maken.

Ontdek nu hoe je een meertalig evenement creëert en je aanmeldformulieren en bevestigingsberichten vertaalt! Verken onze kennisbank voor handige tips en stapsgewijze instructies. 

Wat staat er nog meer op de planning?

We staan niet stil en werken continu aan het verbeteren van onze service. Later dit jaar zullen we nog meer features introduceren die het organiseren van internationale evenementen versoepelen. Jouw feedback is hierin belangrijk en helpt ons om innovaties te blijven doorvoeren die het verschil maken.

Laat van je horen en help ons om jou beter van dienst te zijn! Ga naar info@aanmelder.nl om je feedback te delen.

Neem de eerste stap richting grensoverstijgende evenementen verbindingen door vandaag nog je evenement tweetalig te maken met onze gratis proefperiode van 14 dagen.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.