Event administratie

Slimme koppelingen van betalingen en factuur

Bij aanmelder.nl worden de betalingen automatisch aan de facturen van deelnemers gekoppeld. Ook als door een typefout in de overboeking de referentie niet helemaal klopt. Daar hoef jij niets voor te doen. Ook meer complexe wensen kun je doorvoeren in aanmelder.nl. Zo is het mogelijk om meerdere tickets op één factuur te plaatsen. Daarbij houdt het systeem rekening met de regels die jij instelt voor ticketprijzen, inclusief early bird reducties en groepskortingen.

Evenementen organiseren met aanmelder.nl maakt jouw werk makkelijker. Na afloop van het evenement krijg je 2 facturen: 1 voor gebruik van aanmelder.nl en 1 voor alle inkomsten uit kaartverkoop. We verrekenen beide facturen en het bedrag wat overblijft, wordt gestort naar de IBAN zoals is opgegeven. Hiermee bestaat de inkomstenkant van je boekhouding slechts uit één boeking. Uiteraard ontvang je een begeleidende specificatie die alle verkochte tickets tot in detail laat zien.

registratie-software-1

Automatisering

Automatiseer het financiële proces met ingeplande betaalherinneringen, refunds en één verzamelfactuur waar je in één uitbetaling krijgt van de ticketgelden.

AVG proof

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Je voldoet dus automatisch aan de meeste eisen die de AVG aan evenementen stelt.

Betalen per registratie

Bij aanmelder.nl betaal je voor wat je krijgt. Voor elke registratie betaal je een vast tarief voor het gebruik van aanmelder.nl. Het tarief is afhankelijk van het pakket die je afneemt.

Administratieve handelingen geautomatiseerd

Snelle-uitbetaling-ticketgelden

Meerdere betaalmethodes

Zoals iDeal, creditcard, PayPal en betalen op factuur.

Automatische-betalingsherinneringen-1

Automatische Betalingsherinneringen

Betalingsherinneringen voor onbetaalde facturen

Factuurregels-toevoegen

Factuurregels toevoegen

Alle informatie is eenvoudig toe te voegen

incl.-excl.-BTW

Configureer het BTW-tarief per categorie

Verschillende tarieven, zoals parkeerkaarten of lunch.

Refunds

Refunds

Stel eenvoudig restituties per deelnemer in.

Verzamelfactuur

2 facturen

Voor de gemaakte kosten en de opbrengsten.

Incassobureau-1

Incassobureau

Voor facturen die nog niet zijn voldaan.

ISO-27001-en-ISO-9001-gecertificeerd

E-factureren

Indienen als e-factuur via het PEPPOL netwerk.

ISO gecertificeerd

Om jouw data en die van je deelnemers goed te beschermen, is aanmelder.nl ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en ISO 9001 gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement. Dit is onderdeel van onze inspanning om te voldoen aan de eisen gesteld in de AVG.

Download het certificaat

 

Meer dan 70.000 events tot een succes gemaakt

High Quality - Customer Logos

Support staat voor je klaar

Onze software is zo gebruiksvriendelijk dat je zelf direct aan de slag kunt. Maar we begrijpen ook dat je misschien vragen of advies nodig hebt. Onze support collega’s helpen je graag bij elke vraag die je hebt.

Bekijk de supportartikelen

Trends, ontwikkelingen en nieuwtjes

New features event management

Organiseer nu meertalige evenementen met gemak!

Organiseer moeiteloos internationale evenementen met onze nieuwe meertalige feature! Maak je evenementen wereldwijd toegankelijk in Nederlands,...

Ervaar het zelf en start vandaag nog met de 14-daagse trial