Save-the-date

Met een save-the-date voor je event maak je meteen een goede eerste indruk. Laat de aanmeldingen maar binnenstromen!

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Save-the-date event

Zet het alvast in je agenda; het event komt eraan! Een save-the-date sturen is een belangrijke stap richting een hoge opkomst. Een groot voordeel van het digitaal versturen van de aankondiging is dat de bezoekers zich meteen kunnen registreren.

Uitnodigen via e-mail

Met een online uitnodiging bereik je met één klik de hele doelgroep. Wij maken het jou en de bezoeker gemakkelijk; we voegen standaard onderaan de uitnodiging een registratielink toe.

Maak het persoonlijk

Een event safe-the-date is extra effectief als de ontvanger zich persoonlijk aangesproken voelt. aanmelder.nl biedt vele mogelijkheden om de save-the-date voor het event te personaliseren. Ontdek de mogelijkheden van vormgeving.

Deelnemersregistratie

Met de link in de uitnodiging registreren de deelnemers zich voor het evenement. Zo heb jij als organisator een up-to-date overzicht over het aantal aanmeldingen. Lees hier meer over deelnemersregistratie.

Lees ook over Invitatie

Guido Save-the-date
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur een bericht:

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!