Save-the-date

Met een save-the-date zet je een belangrijke stap naar een goede opkomst op je zakelijke evenement.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Save-the-date event

Zet het alvast in je agenda; het evenement komt eraan! Een save-the-date is een belangrijke stap in de richting van een succesvol evenement. Voor zakelijke events geldt dit zeker. Agenda'a vullen zich snel, dus stuur een save-the-date op het moment dat de datum is vastgelegd. 

Uitnodigen via e-mail

Met een online uitnodiging bereik je met één klik de hele doelgroep. Wij maken het jou als organisator en de deelnemer gemakkelijk; we voegen standaard onderaan de uitnodiging een registratielink toe.

Online deelnemersregistratie

Met de link in de uitnodiging registreren de deelnemers zich voor het evenement. Zo heb jij als organisator een up-to-date overzicht over het aantal aanmeldingen. Lees hier meer over deelnemersregistratie.

Evenementen organiseren met aanmelder.nl

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer.  Je kunt vrijblijvend een account en een testevenement aanmaken. Vanaf publicatie geldt de prijs per registratie.

aanmelder.nl is ISO gecertificeerd

We zijn ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en ISO9001 voor kwaliteitsmanagement. Zo organiseer jij evenementen AVG-proof!

 

Lees ook over Vooraankondiging

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief