Cookies verwijderen doe je zo!

Aangezien er veel verschillende browsers bestaan, vind je hieronder stapsgewijs uitgelegd hoe je de cookies moet verwijderen voor jouw browser.

Google Chrome

1. Open Google Chrome
  2. Rechtsboven vind je drie verticale puntjes, klik hierop
  3. Ga naar Meer hulpprogramma's -> Browsegegevens wissen
  4. Vervolgens opent er een nieuw venster
  5. Vink alleen Cookies en andere site en plug-ingegevens aan
  6. Klik vervolgens op Browsegegevens wissen
  7. Alle cookies zijn nu verdwenen!

Safari

1. Open Safari
  2. Klik links in de menubalk op Safari
  3. Klik vervolgens op Voorkeuren
  4. Klik op het icoontje van Privacy
  5. Klik op Verwijder alle websitegegevens
  6. Vervolgens wordt er gevraagd of je zeker weet dat je alle gegevens die door websites zijn opgeslagen wil verwijderen
  7. Klik op Verwijder nu

Internet Explorer 9, 10 en 11

1. Open Internet Explorer
  2. Rechtsboven vind je een tandwieltje, klik hierop
  3. Klik vervolgens op Beveiliging -> Browsegeschiedenis
  4. Er opent een nieuw venster waar al een paar dingen zijn aangevinkt. Let op! Je wil alleen je Cookies en websitegegevens verwijderen. Vink dus alleen deze optie aan.
  5. Klik vervolgens op Verwijderen

Microsoft Edge

1. Open Microsoft Edge
  2. Klik rechtsboven op het icoon met de drie horizontale puntjes
  3. Klik op Instellingen
  4. Onder Browsegegevens wissen vind je de knop Kies wat u wilt wissen, klik hierop.
  5. Let ook hier weer op! Er staan al een paar dingen aangevinkt. Je wil alleen Cookies en opgeslagen websitegegevens verwijderen. Vink dus alleen die optie aan.
  6. Klik vervolgens op Wissen