Workshopregistratie

Workshopregistratie voor je workshop kan veel tijd kosten. Onze online workshopregistratie maakt registratie voor workshops gemakkelijk, professioneel en zorgt voor een hogere opkomt.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Workshopregistratie

Workshopregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Workshopregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online workshopregistratie is dan de oplossing. Online workshopregistratie automatiseert de workshopregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de workshopregistratie voor uw evenement.

Workshopregistratie online

Online workshopregistratie

Online workshopregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Workshop krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online workshopregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor workshopregistratie bij aanmelder.nl.

Workshopregistratie congres

Workshop registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan workshop. Vervolgens gaat de online workshopregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw workshopregistratie inzien, zodat u weet welke workshop zich registreren en hoeveel workshop u kunt verwachten.

Voordelen van online workshopregistratie

Online workshopregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 workshop. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan workshopregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online workshopregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle workshop die zich geregistreerd hebben.

Online workshopregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online workshopregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke workshop hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Workshopregistratie en communicatie

Als workshop zich online registreren via online workshopregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw workshop direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle workshop gestuurd omdat door online workshopregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw workshop zijn. Zo maakt online workshopregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online workshopregistratie de manier om uw workshop te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde workshopregistratie zorgt er voor dat workshopgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde workshop altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online workshopregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de workshop van een congres of workshop.

Een prijsplan voor iedere workshop

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Evenementsregistratie

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!