Workshopsoftware

Workshopsoftware

Workshopsoftware voor uw workshop

Workshopsoftware wordt door workshop-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Workshopsoftware bestaat dan uit een aantal workshopsoftware onderdelen voor verschillende doelen tijdens een workshop. Zo kan workshopsoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar workshopsoftware kan ook breder worden ingezet, zoals workshopsoftware voor workshopmarketing, workshopsoftware voor ticketverkoop of workshopsoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Workshopsoftware

Online workshopsoftware

Tegenwoordig wordt workshopsoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online workshopsoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de workshopsoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de workshopsoftware in de browser gebruiken, en zo is deze workshopsoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt workshopsoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen workshopsoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in workshopsoftware

Workshopsoftware kan voor de registratie en communicatie van het workshop verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte workshopsoftware toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Workshopregistratie software

Het onderdeel van workshopsoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het workshop. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!