Verandering - de enige constante in de Noordzee

Het Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee - NIOZ - heeft dit jaar de eer om de Noordzeedagen te organiseren in nauwe samenwerking met Wageningen Marine Research, TNO, Deltares en Rijkswaterstaat.

Het centrale thema van de Noordzeedagen is "Verandering - de enige constante in de Noordzee". 

De Noordzeedagen worden dit jaar georganiseerd op Texel, op donderdag 29 en vrijdag 29 september, waarbij er voldoende ruimte is om geïnspireerd te raken en elkaar te ontmoeten met de Noordzee op nog geen steenworp afstand.
 

Voertaal

De voertaal van de Noordzeedagen is traditiegetrouw Nederlands. 
De eventueel begeleidende PowerPoint slides worden in het Engels weergegeven en tevens zal tijdens een aantal workshops Engels gesproken worden. 

 

Kosten van deelname

  Donderdag & vrijdag Donderdag Vrijdag
PhD en student € 150 € 100 € 100
Reguliere deelnemer € 340 € 195 € 195
Diner op donderdag € 55    

Je bijdrage aan het event omvat deelname, koffie/thee, lunch, twee drankjes tijdens de postersessie en het aangeboden vervoer van de TESO veerhaven naar de eventlocatie en terug. 

 

Catering

Voor de catering is gekozen voor een verdeling van 75% vegetarische en vegan opties en 25% vlees en vis. Meer specifieke dieetwensen of voedselallergieën kunnen deelnemers doorgeven via noordzeedagen@nioz.nl.
 

Verblijf

Texel is een vakantie-eiland bij uitstek. September is voor de logiesverstrekkers een zeer drukke maand. Wij raden deelnemers aan tijdig een overnachting te reserveren. Wij hebben enkele suggesties op een rij gezet op de pagina verblijf. 

De Noordzeedagen
De Noordzeedagen is een jaarlijks terugkerend tweedaags congres waar wetenschappers, beleidsmakers, het bedrijfsleven, BGO's en andere belanghebbenden elkaar ontmoeten en informatie delen die betrekking heeft op onderzoek, beheer en gebruik van de Noordzee.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren