Online kennisbijeenkomsten Midden en Noord

 

Beste klant,

Ook dit jaar houden wij weer kennisbijeenkomsten over de teelt van de gewassen voor aankomend seizoen. Door de gevolgen van corona organiseren wij deze bijeenkomsten digitaal. We staan de komende jaren voor grote uitdagingen om de gewassen het hele groeiseizoen gezond te houden. Agrifirm doet al jaren onderzoek om nieuwe oplossingen te vinden voor ziekten plagen en wegval van middelen door een geïntegreerde teeltaanpak. Dit willen we graag met jou delen en bespreken. Daarvoor organiseren we 5 webinars waarin we per gewas naar de teelt en vernieuwingen gaan kijken. Elke avond behandelen we een ander gewas, indien gewenst kan je alle bijeenkomsten bijwonen.
 

Programma

Datum Onderwerp
Dinsdag 2 februari Pootaardappel teelt
Donderdag 4 februari Ui- en Peen teelt
Maandag 8 februari Suikerbieten teelt
Donderdag 11 februari Consumptieaardappel teelt en bewaring
Dinsdag 16 februari Granen (teelt en afzet)


Alle bijeenkomst starten om 20.00 uur en duren maximaal 1 uur.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de online presentatie is noodzakelijk.

Aanmelden kan tot vlak voor aanvang van de presentatie. Aanmelden kan via onderstaande button. Na het aanmelden ontvang je direct een link voor de online bijeenkomst(en) om de presentatie te kunnen volgen.

 

Spuitlicentie verlenging

Voor het verlengen van je spuitlicentie is het belangrijk dat je voldoende kennisbijeenkomsten volgt. Dit jaar is dit niet te combineren met deze digitale kennisbijeenkomst. Agrifirm heeft hier een aparte oplossing voor gevonden, namelijk een waardebon voor spuitlicentie.nl. Geen informatie ontvangen over deze actie? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Graag zien we je in één of meerdere webinars.

 

Vriendelijke groet,

Jouw Agrifrm Team Midden en Noord 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren