Je bent van harte welkom

In september 2022 opent de nieuwste bezoekersattractie in Brabant aan de Ginnekenstraat 88 in Breda, waar bezoekers op originele wijze worden ondergedompeld in de wereld van dance en dj's. We nodigen je uit om kennis te maken en willen je graag betrekken bij onze plannen. Ben jij woensdag 30 maart vanaf 19.00uur? Meld je hier aan.

In ONSTAGE gaan bezoekers de bijzondere DJ- and dance cultuur van Brabant op een originele wijze ervaren. Gelegen in het centrum van Breda, creëren we een unieke doorloopbeleving van ca. 1 uur, waar de tourmanager bezoekers meeneemt in het verhaal. Zo ga je hier een danceplaat produceren, maak je je eigen perspakket, tot je uiteindelijk op de mainstage staat van een virtueel dancefestival. Hoe deze show eruit gaat zien? Dat presenteren wij graag aan je op woensdagavond 30 maart vanaf 19.00u. 

Vol spanning en enthousiasme willen we jou als eerste een sneak-peek geven en betrekken bij de plannen. Zo willen we samen met jou en andere organisaties, actief in de festival/muziekindustrie, de rijke Brabantse dance industrie vertegenwoordigen en een nieuwe topattractie bieden aan inwoners en toeristen. 

Bovendien gaan we graag met je in gesprek over manieren van samenwerken, onder het genot van een ijskoud pilsje. 

Meld je hier aan als je hier bij wilt zijn. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en verder in gesprek te gaan.

Locatie van het evenement? Waar anders dan de plek waar het voor Tiësto begon. Club Spock/De Graanbeurs. 

 

Tot gauw, groet,

Team ONSTAGE

www.onstageexperience.nl

info@onstageexperience.nl

vanaf september aan de Ginnekenstraat 88a te Breda.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren