Welkom bij Impact 2021 (online)

Op woensdag 20 januari 2021 organiseren de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) samen met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Impact 2021 (online). 

Tijdens Impact 2021 wordt de brede impact van wetenschap op de samenleving besproken. Tafelheer Lieven Scheire gaat tijdens dit interactieve evenement in gesprek met vooraanstaande sprekers aan de hand van aansprekende voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de universiteiten en umc’s. Onder anderen demissionair minister Ingrid van Engelshoven, demissionair staatssecretaris Mona Keijzer, hoogleraren Beatrice de Graaf, Eveline Crone, Ben Feringa, Marianne van der Steen en Bert Weckhuysen, special envoy van Techleap.nl Constantijn van Oranje, Tim van der Hagen voorzitter en Rector Magnificus van de TU Delft, vice-voorzitter van het UMC Utrecht Arno Hoes, voorzitter van de VU Amsterdam Mirjam van Praag en CTO FrieslandCampina Margrethe Jonkman willen tijdens Impact 2021 met u spreken over de brede impact van de Nederlandse wetenschap en de rol die de overheid daarbij speelt.

Impact 2021 zal vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam worden uitgezonden en is via een livestream vanuit uw kantoor of huiskamer te volgen. Door middel van een varia aan digitale functionaliteiten wordt het programma interactief gemaakt. U bent dan ook van harte uitgenodigd uw vragen te stellen en opmerkingen te delen, om zo op digitale wijze deel te nemen aan het gesprek. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om te netwerken met overige bezoekers, onderzoekers en sprekers. 

Via de aanmeldfunctie in het menu aan de linkerzijde, kunt u zich eenvoudig registreren voor dit event. Na registratie ontvangt u een bevestiging van uw registratie per e-mail. In de week voorafgaand aan het event ontvangt u van ons via de e-mail de link naar de digitale omgeving van  Impact 2021.

We kijken uit naar een inspirerende dag en hopen van harte u online op 20 januari te ontmoeten!

Beelden van de eerste editie van het Impactfestival in 2017

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren