Congres: Preventiemedewerker met impact

Op maandag 12 juni vindt het congres "Preventiemedewerker met Impact" plaats. Op deze dag gaan we in op de wijzigingen in de Arbowet en wat die betekenen voor jouw rol als preventiemedewerker. In de middag zijn er workshops en kennissessies. Je kiest zelf in welke onderwerpen je je verder wilt verdiepen.

Speciaal voor preventiemedewerkers

Dit congres is speciaal voor preventiemedewerkers. We nodigen expliciet preventiemedewerkers uit kleinere MKB-organisaties (tot 250 medewerkers) uit om zich aan te melden! Doel is om ervaringen te kunnen delen met andere preventiemedewerkers en alle vragen te kunnen stellen.

Update wijziging Arbowet en werken aan je vaardigheden

Op 1 juli 2017 gaat de nieuwe Arbowet in. We praten je helemaal bij over de wijzigingen en welke gevolgen dit heeft voor jouw rol als preventiemedewerker. Daarnaast horen we graag welke behoeftes jij hebt om jouw taken als preventiemedewerker beter uit te kunnen voeren. Tijdens de kennissessies en workshops kun je zelf kiezen in welke onderwerpen jij je wilt verdiepen.

Bekijk het programma en meld je aan!

Kick-off Week van de RI&E 2017

Het congres vormt ook de officiele aftrap van de Week van de RI&E. In de Week van de RI&E is er veel aandacht voor veilig en gezond werken, met de RI&E als uitgangspunt. Met interessante acties en activiteiten is het de uitgelezen kans om binnen de organisatie aandacht te vragen voor veilig en gezond werken!

Vragen

Vragen over dit congres? Neem dan contact op met Nicole de Koning: nicole.dekoning[at]tno.nl.

 
9 events tips voor een nog groter succes
 9 events tips voor een nog groter succes