Bijeenkomsten voor preventiemedewerkers

 

Op veler verzoek organiseert TNO ook in 2018 weer verschillende bijeenkomsten speciaal voor preventiemedewerkers. Tijdens de bijeenkomsten is er aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en ruimte om vragen te stellen en van gedachten te wisselen met andere preventiemedewerkers.


Regionale bijeenkomsten: Adviseren over preventie

Dinsdag 29 mei: Lommerrijk in Rotterdam
Donderdag 21 juni: Parkplaza in Eindhoven

 

De regionale bijeenkomsten duren een halve dag. Tijdens deze middag ligt de nadruk op het adviseren over preventie. We komen tijdens de middag, in aanloop naar 1 juli 2018, ook nog terug op de nieuwe Arbowet. Voor startende preventiemedewerkers is er een speciale sessie waarin we ingaan op de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). Er kunnen maximaal 50 preventiemedewerkers meedoen.

Bekijk hier het programma
Klik hier om je aan te melden


Congres: Preventie beroepsziekten

Maandag 11 juni: De Reehorst in Ede

 

De jaarlijks terugkerende Week van de RI&E wordt ook dit jaar weer afgetrapt met een groot congres voor preventiemedewerkers. Deze bijeenkomst duurt een volle dag. Tijdens het congres is er, in aansluiting op het landelijke programma beroepsziekten dat dit voorjaar van start gaat, aandacht voor de rol van de preventiemedewerker bij het voorkomen van beroepsziekten. In de middag kun je kiezen uit verschillende kennissessies en workshops, voor startende en ervaren preventiemedewerkers. Er kunnen maximaal 180 preventiemedewerkers deelnemen.

Bekijk hier het programma
Klik hier om je aan te melden


Speciaal voor preventiemedewerkers

Deze bijeenkomsten zijn speciaal voor preventiemedewerkers. We nodigen expliciet preventiemedewerkers uit kleinere MKB-organisaties (tot 250 medewerkers) uit om zich aan te melden!

Meld je snel aan voor een van de bijeenkomsten!

Vragen over deze bijeenkomsten? Neem dan contact op met Nicole de Koning: nicole.dekoning[at]tno.nl.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door TNO, in het kader van een breder project gericht op het versterken van de impact van preventiemedewerkers.

voorbeeld uitnodiging event
 voorbeeld uitnodiging event