mth talks! - 7 december
 

Dinsdag 7 december om 19:30 uur staat de mth talks! in het teken van het thema: Preventie van verzuim.

Het gemiddelde verzuim in Nederland van werknemers in het mkb stijgt de laatste jaren, aldus ArboNed. Een ontwikkeling waar geen enkele ondernemer blij mee is, want een verzuimdag kost gemiddeld tussen de €250 - €350,-. 

Focus op preventie van verzuim zorgt daarom niet alleen voor kostenbesparing, maar zorgt ook voor gezonde, tevreden en gelukkige medewerkers. Hierdoor stijgt productiviteit en bevlogenheid. Voor jou als ondernemer een belangrijk thema. Werknemers zijn immers het werkkapitaal, hun welbevinden is daarom een groot goed voor jou en jouw bedrijf.

Maar hoe zet je als organisatie effectief in op preventie en wat zijn daarin jouw rechten en plichten als werkgever? Daarover gaan wij in gesprek met onze sprekers Liesbeth Leijten (Senior adviseur arbeidsrecht bij mth) én Daan de Boer (directeur van Adaptics). 

Meld je nu alvast gratis aan

 

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de ingestuurde vragen tijdens de talks! te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding. 

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren