Prinsjesdag 2022 

 

Dinsdag 20 september is het weer zover: Prinsjesdag! Op woensdag 21 september gaan wij tijdens een webinar in op de nieuwe plannen en de aandachtspunten voor bedrijven en ondernemers. Wij nemen jou onder andere mee in de volgende zaken:

  • Komt er compensatie voor de niet-bezwaarmakers voor box 3?
  • Wat gebeurt er met de bedrijfsopvolgingsregeling?
  • Krijgen we twee box 2 tarieven?

 

Ook tijdens dit Webinar:

De Nederlandse economie wist zich in het jaar 2021 krachtig te herstellen van de coronacrisis. Als gevolg daarvan is de coronacrisis de geschiedenis ingegaan als de kortst durende recessie ooit. Tijdens het Prinsjesdag Webinar van september 2021 gaf Leon Scheffel al aan dat er mogelijk sprake was van oververhitting binnen de economie. Hij waarschuwde bedrijven en consumenten destijds voor de mogelijke negatieve economische gevolgen hiervan.

Tijdens de afgelopen 12 maanden is er op het wereldtoneel veel veranderd. De toegenomen onrust in de wereld heeft geleid tot afzwakkende groeicijfers. Ook het bedrijfs- en het consumentenvertrouwen tonen aan dat er een strenge economische winter op komst kan zijn. Tijdens het Prinsjesdag Webinar van woensdag 21 september behandelt Leon Scheffel de actuele economische situatie en geeft hij zijn visie op de (nabije) toekomst..

In ongeveer 60 minuten geven de sprekers jou meer informatie en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen. Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens deze Prinsjesdag Webinar te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen via de chat.

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het Webinar?

Tijdens dit Webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren