Sprekers - Prinsjesdag webinar

 

Marc Kamermans - Belastingadviseur

Marc werkt ruim 25 jaar als belastingadviseur binnen de algemene MKB praktijk. Juist de diversiteit van de MKB praktijk met haar specifieke fiscale aandachtspunten spreekt hem aan. Het geeft hem de ruimte voor zijn fiscale creativiteit, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Al vele jaren geeft Marc kort na Prinsjesdag een scherpe toelichting op de gepresenteerde plannen en plaatst deze in het juiste fiscale perspectief. 

 

Sandra van der Veer - Belastingadviseur

Sandra werkt als belastingadviseur al meer dan 20 jaar binnen de algemene MKB praktijk. Daarvoor heeft zij op de internationale praktijk gewerkt. Sinds mei 2023 is zij werkzaam bij Moore MTH. Naast belastingadviseur is Sandra ook een gecertificeerde financieel planner. Zij kan relaties niet alleen op fiscaal gebied van advies voorzien, maar ook op het gebied van financiële plannen voor de fiscale en juridische gevolgen van bijvoorbeeld trouwen, scheiden, overlijden of bedrijfsovername. 

 

Marco de Weerd - Adviseur omzetbelasting

Marco werkt als belastingadviseur al meer dan 20 jaar op het gebied van btw, overdrachtsbelasting en douane. Behalve bij belastingadvieskantoren heeft hij ook een aantal jaren als btw-specialist in het bedrijfsleven gewerkt. Daarnaast is Marco docent bij Fiscaal Vanmorgen waar hij verschillende cursussen op het gebied van btw verzorgt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren