Symposium Gebruiksgerichte Mobiliteitsdiensten

 

Wil je weten hoe je een inclusieve vraaggestuurde dienst ontwerpt? Hoe een gepersonaliseerde reisplanner eruit zou kunnen zien? Hoe we ervoor kunnen zorgen dat de trein de standaard optie wordt voor reizen binnen Europa? En ben je benieuwd naar de eerste ervaringen van Nederlandse reizigers met MaaS? Tijdens het Symposium Gebruiksgerichte Mobiliteitsdiensten zullen we antwoord geven op deze vragen en meer!

 

We kijken er naar uit je te ontmoeten op de faculteit Industrieel Ontwerpen in Delft op dinsdagmiddag 24 mei, waar we onze kennis en ervaringen willen delen met vervoerders, mobiliteitsdiensten, (lokale) overheden, technologie ontwikkelaars en alle anderen die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen van gebruiksgerichte mobiliteitsdiensten. 

Ontmoet onze (voormalige) studenten en onderzoekers live in verschillende parallelsessies en discussieer mee over mobiliteitshubs en deelmobiliteit, internationaal treinreizen, mobility-as-a-service, inclusief ontwerpen en meer! 

Klik op Aanmelden om ons te laten weten of je erbij bent. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven. 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren