10 JAAR GOUD, SAMEN ONDERWEG

Al 10 jaar zetten Abrona, Amarant, Ipse de Bruggen en het Erasmus MC zich gezamenlijk in om de gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren. Tijdens het symposium kijken we naar: wat heeft onderzoek tot nu toe opgeleverd? Waar staan we nu en wat kan wetenschap en praktijk van elkaar leren?

Waarom je erbij wilt zijn

Onder leiding van dagvoorzitter Gijs Wanders gaan we in op de nieuwe onderzoeken van GOUD: de afbouw van antipsychotica, de impact van krachttraining en de gezondheidstoestand van deelnemers van de eerste GOUD-studie. Niet alleen de onderzoekers maar ook andere betrokkenen zoals de begeleiders, AVG’s, cliënten en wettelijk vertegenwoordigers komen aan het woord.

Bovendien hebben we twee inspirerende sprekers. De allereerste ‘Minister van Gehandicaptenzaken’ Rick Brink die opkomt voor de belangen van mensen met een beperking. Daarnaast vertelt verouderingswetenschapper David van Bodegom zijn inzichten over hoe we langer gezond kunnen leven. Wat is het geheim?

Voor wie

Voor alle zorgprofessionals en managers van Abrona, Amarant en Ipse de Bruggen, onderzoekers en andere betrokkenen en geïnteresseerden in GOUD. Het symposium is gratis. Let op: er is plaats voor maximaal 200 personen.

Waar

Abrona, ’t Lichtpunt
Maanlaan 4, Huis ter Heide

Aanmelden

Meld je aan onder de tab ‘Aanmelden’

Vragen?

Mail naar: info.gvg@erasmusmc.nl

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren