Vrouwennetwerk-bijeenkomst van Moore MTH

Diversiteit is hottopic, óók binnen Moore MTH. Olaf ten Hoopen deed in 2021 niet voor niets een oproep in het MTH journaal om met elkaar in contact te komen over diversiteit en doorgroei van vrouwen binnen de organisatie. Hieruit volgde een projectgroep (van momenteel 7 vrouwen en Bart Westmaas), waarin talent, diversiteit en groei centrale onderwerpen werden.

Dat de doorstroom van vrouwen naar hogere posities binnen Moore MTH nog niet voldoende is, is een signaal om te bekijken of hiermee niet potentieel geschikt talent wordt gemist, door mogelijke belemmeringen die enkel door vrouwen worden ervaren.

Hierover voeren wij graag gesprekken met diverse collega's. Graag willen wij daarom in contact komen met andere vrouwen binnen de organisatie, om eens samen met elkaar te kunnen sparren. Lopen we ergens tegen aan, of misschien wel helemaal niet? Waar is behoefte aan? Kortweg: wat zijn jullie ervaringen en wat kan Moore MTH beter doen?

Als projectgroep organiseren wij daarom op donderdag 31 maart a.s. een Vrouwennetwerk-bijeenkomst op onze vestiging in Bussum.  Wij hebben een interessante spreker uitgenodigd voor deze avond en uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. 

De bijeenkomst start om 18.00 uur met een broodje en we sluiten de avond af met een borrel.

Meld je uiterlijk 24 maart a.s. hier aan voor deze netwerkbijeenkomst!

We hopen op een gezellige avond waar we elkaar ontmoeten en ervaringen kunnen delen!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren