Welkom op ZIE 2020

 

Op dinsdag 15 september 2020 organiseert HI haar jaarcongres ZIE. Ook deze keer wordt het congres gehouden bij de Duurzaamheidsfabriek, een prachtige locatie in het centraal gelegen Dordrecht. Dit jaar richt ZIE haar pijlen op 'Mensgerichte Technologie'. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken. 

Naast de keynote speaker Michel van Dartel, zijn er nog een aantal interessante sprekers die hun visie geven op het thema 'Mensgerichte Technologie in Harmonie'. Daarnaast organiseert HI vier deelsessies waaraan bezoekers actief kunnen deelnemen. Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van HI zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er ook weer voldoende gelegenheid om te netwerken.

ZIE 2020 begint om 12:30 en wordt om 17:15 uur afgesloten met een netwerkborrel. Het programma (onder voorbehoud): 

  • Michel van Dartel is lector Mensgericht Creëren aan de Avans Hogeschool. Hij levert als psycholoog interessante inzichten in de maatschappelijke impact van technologie. 
  • Pitches door leden over het thema.
  • Pauzes met daarin ruimte om te netwerken.
  • Deelsessies op verschillende thema’s als robotica, innovatie en cybersecurity, met onder andere Egbert Jan Sol, RoboHouse en Festo.
  • Deborah NAS is een bekende trendwatcher en futurist. Zij geeft een doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer (en thuis). Bereid u voor op een confronterende en inspirerende afsluiting.

U kunt zich hier aanmelden voor ZIE 2020. Wilt u meer zichtbaarheid als sponsor? Kijkt u dan hier voor de verschillende mogelijkheden.  

Wij hopen u te mogen ontmoeten op 15 september vanaf 12:30 uur in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht!

Met vriendelijke groet,

André Boer
Voorzitter HI (Holland Instrumentation)

 

ZIE 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

congressoftware
 congressoftware