Ideecafé: Visie op Autonoom Varen

Datum: 19 februari 2019

Tijd: 16:00 - 18:30 incl. borrel

Locatie: Mullerzaal, STC Groep, Lloydstraat 300, Rotterdam

Een op afstand bestuurbare sleepboot, een patrouillevaartuig als drijvend laboratorium, een demonstratie van autonoom varen op zee. Nederlandse maritieme bedrijven en onderzoeksinstellingen investeren in onderzoek en projecten naar autonoom varen, zowel op waterwegen als op zee.

Tijdens dit ideecafé, georganiseerd door het samenwerkingsverband Maritime Delta en de Rotterdam Maritime Services Community, wordt u meegenomen in de wereld van de scheepsbouw, verzekeringen en scheepvaart. U hoort in korte tijd van spelers in de sector wat de laatste ontwikkelingen zijn!

Organisatie

Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam.  Rotterdam Maritime Services Community is de brancheorganisatie voor maritiem zakelijke dienstverleners in regio Rotterdam.     

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 februari van 16:00 tot 18:30, bij STC Group in Rotterdam. De locatie wordt mogelijk gemaakt door STC NMU. U kunt zich  aanmelden voor deze bijeenkomst.

    

 

 

 

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren